Scroll

Noutăţi


Înapoi

Susțineți activitățile ARCES!

http://www.problemelecetatii.ro/wp-content/uploads/2016/02/DSCN2553-new-750x350.jpg


10.02.2016

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU CULTURĂ, EDUCAȚIE ȘI SPORT care are ca scop sensibilizarea şi implicarea societății civile şi a organismelor de decizie politică şi administrativă în asigurarea unui climat sănătos şi civilizat în societate, promovarea valorilor morale, culturale și spirituale, promovarea patrimoniului cultural-istoric, ecologizarea mediului, atragerea cetăţenilor spre practicarea sportului pentru sănătate, educaţie şi recreere.
Puteți susține ARCES prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit al companiilor conform Codului Fiscal, art. 21, alin. 4, pct. p), sau prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit.
Modalitatea de redirecționare este foarte simplă. După ce compania își calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit, încheie un contract de sponsorizare cu ARCES, iar cheltuielile sunt deductibile neafectând profitul net al companiei.
Vă mulțumim!


comments powered by Disqus
  • Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
  • "Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"
  • Proiectul ARCES: „O ȘANSĂ PENTRU FIECARE”
  • Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei, Fonduri Structurale


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României