Scroll

Noutăţi


Înapoi

Planul de management al Sitului Platforma Cotmeana

http://www.problemelecetatii.ro/wp-content/uploads/2015/05/Problemele-Cetatii-Draganu-10-750x350.jpg


17.09.2015

Asociația Română pentru Cultură Educație și Sport având sediul în Piața Dorobanților nr. 3, sector 1, Bucureşti, titular al Planului de management al Sitului Natura 2000 ROSCI0354 Platforma Cotmeana - situat în localitățile: Topana, Vitomirești din județul Olt, Băbana, Ciomăgești, Cocu, Cotmeana, Cuca, Drăganu, Morărești, Uda din județul Argeș și Dănicei, Galicea, Milcoiu, Nicolae Bălcescu, Olanu, Stoilești din județul Vâlcea, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru planul menţionat şi declanşarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeș din strada Egalității nr. 50A, Pitești, județul Argeș, de luni până vineri între orele 09:00 – 12:00.

Observaţii/comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș, în termen de 18 zile de la data publicării anunţului.


comments powered by Disqus
  • Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
  • "Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"
  • Proiectul ARCES: „O ȘANSĂ PENTRU FIECARE”
  • Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei, Fonduri Structurale


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României